Abonare la Noutăți

Pentru semnalarea automată a știrilor, opiniilor și articolelor publicate pe site-ul nostru.

Echipa noastră verifică zilnic Monitorul Oficial al României și diverse site-uri ale autorităților publice pentru a fi la curent cu toate noutățile legislative, cu reglementări în curs de elaborare sau aprobare, precum și cu publicații de specialitate și hotărâri relevante ale diverselor instanțe judecătorești.

Pe lângă Newsletter-ele legislative pe care le furnizăm clienților care au contractat acest serviciu, publicăm pe site-ul nostru anumite semnalări de noutăți importante de interes general, sub forma de scurte știri juridice, exprimăm opinii juridice față de chestiuni de actualitate și plasăm pentru studiu sau descărcare articole și publicații elaborate de echipa noastră.

Pentru a face mai comodă pentru Dvs. citirea acestor semnalări, ca alternativă la accesarea periodică a site-ului nostru pentru a verifica acele rubrici, vă oferim varianta semnalării automate prin email a publicării lor pe site-ul nostru, fiind suficient să alegeți un nume de utilizator și să furnizați o adresă valabilă de email și să optați pentru frecvența acestor semnalări, conform formularului alăturat.